ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το βιβλιοπωλείο μας παρέχει δύο τρόπους για την αποστολή/παραλαβή των προϊόντων.

  • Παραλαβή από το κατάστημά μας: Βησσαρίωνος 9 & Σίνα 6, Τ.Κ. 106 72, Αθήνα, χωρίς καμμία επιβάρυνση.
  • Αποστολή με ταχυμεταφορέα (courier).

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.)

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στον τόπο που υποδεικνύει ο πελάτης με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους που έχει επιλέξει κατά την διαδικασία της αγοράς.

Οι συνήθεις χρεώσεις (με Φ.Π.Α.) για την αποστολή των προϊόντων είναι:

Για αποστολές ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε δύο ευρώ για την αποστολή ενός έως πέντε βιβλίων εντός Αττικής, και σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, ο χρήστης επιβαρύνεται με ένα επί πλέον ευρώ.

Για πλήθος βιβλίων απο έξι έως δέκα, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα τέσσερα ευρώ, με επιπλέον χρέωση δύο ευρώ έαν ο χρήστης επιθυμεί να πληρώσει με αντικαταβολή.

Για αποστολές ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ:

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε τρία ευρώ για την αποστολή ενός έως πέντε βιβλίων, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, ο χρήστης επιβαρύνεται δύο ευρώ επί πλέον.

Για αριθμό βιβλίων απο έξι έως δέκα, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα πέντε ευρώ, με επί πλέον χρέωση τριών ευρώ, εφ’ όσον η εξόφληση των προϊόντων πραγματοποιηθεί επί αντικαταβολή.

Αποστολές ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Σε περίπτωση αποστολής στην αλλοδαπή, τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται βάσει του βάρους των παραγγελθέντων βιβλίων. Αφού ο χρήστης επιλέξει τον συνολικό αριθμό των βιβλίων και ολοκληρώσει την αγορά του, λαμβάνει ενημερωτικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το ακριβές ποσόν χρέωσης των εξόδων παραγγελίας. Στην συνέχεια ο χρήστης έχει την δυνατότητα είτε να εγκρίνει την αποστολή είτε να απορρίψει την παραγγελία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

To ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΜΜΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμής:

  1.  Πληρωμή με την χρήση λογαριασμού «PayPal».
  2.  Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα.
  3.  Πληρωμή με μετρητά κατα την παραλαβή του προϊόντος από το ίδιο το κατάστημά μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε κατάθεση στην τράπεζα, παρακαλούμε φυλάξτε τον αριθμό παραγγελίας ως αποδεικτικό χρεώσεως, διότι η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί προτού εγκριθεί η πληρωμή από την τράπεζα.

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο επισκέπτης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αποστέλλεται στον επισκέπτη, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα που πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας, καθώς και μοναδικός κωδικός, με την χρήση του οποίου είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας μέσω του ιστοτόπου των ΕΛΤΑ (πιέστε γιὰ μετάβαση).